+30 2310 984000
 • Ελληνικά
 • English
 • ΓΕΝΕΣΙΣ και ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Θεσσαλονίκης ένωσαν τις δυνάμεις τους για την υγεία της γυναίκας!

  Ο καρκίνος του μαστού δεν είναι αήττητος. Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση σώζουν ζωές!

  Με αυτό το σύνθημα πραγματοποιήθηκε και φέτος στην κλινική Γένεσις  η δράση “Hands On” με στόχο την ευαισθητοποίηση των γυναικών για τον καρκίνο του μαστού.

  Τον Οκτώβριο, που έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ως ο Μήνας Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού,  η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ, που είναι η μεγαλύτερη Μαιευτική Γυναικολογική Χειρουργική Κλινική στη Βόρεια Ελλάδα και ο  Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Αλμα Ζωής” του νομού Θεσσαλονίκης ένωσαν για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις τους, σε μία πρωτοβουλία  ενεργοποίησης και πρόληψης της ασθένειας,  που αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου από καρκίνο σε γυναίκες.

  Στο πλαίσιο  του “Ηands On” η έμπειρη ιατρική ομάδα της κλινικής  πραγματοποίησε δωρεάν κλινικές εξετάσεις μαστού στις εγκαταστάσεις της “ΓΕΝΕΣΙΣ”, καθώς και δωρεάν απεικονιστικές εξετάσεις (ψηφιακή μαστογραφία ή/και υπέρηχος μαστού), σε όσες γυναίκες κρίθηκε αναγκαίος ο περαιτέρω έλεγχος.

  Η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το “Αλμα Ζωής” και την πρόεδρό του συλλόγου του Ν. Θεσσαλονίκης κα Δερεκενάρη Κούλα όπως και τους εξαιρετικούς χειρουργούς μαστού που συνεργάζονται μαζί της και συμμετείχαν στην πρωτοβουλία : τον Γιώργο Συμπιλίδη, τη Σοφία Τριανταφυλλίδου, την Νικόλ Μασουρίδου, Δημήτρης Ζούζουλας.

  Κάθε χρόνο περίπου 140.000 γυναίκες χάνουν τη ζωή τους λόγω του καρκίνου του μαστού, ενώ μόνο στη χώρα μας καταγράφονται περίπου 6.000 ετησίως νέα περιστατικά γυναικών με αυτή τη μορφή καρκίνου.

  Ας μην το ξεχνάμε. H πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση είναι το κλειδί στη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

   DSC0117

  από αριστερά απος τα δεξιά – Αθανάσιος Κόιος, Διοικητικός Διευθυντής ΓΕΝΕΣΙΣ, Ανδρομάχη Αθηναίου, Γ.Γ. του συλλόγου ‘’Αλμα Ζωής’’ Ν. Θεσσαλονίκης, Γεώργιος Συμπιλίδης, Χειρουργός Μαστού, Κέντρο Μαστού ΓΕΝΕΣΙΣ, Νικόλ Μασουρίδου, Χειρουργός μαστού, Κέντρο Μαστού ΓΕΝΕΣΙΣ, Σοφία Τριανταφυλλίδου, Χειρουργός μαστού, Κέντρο Μαστού ΓΕΝΕΣΙΣ.