+30 2310 984000
 • Ελληνικά
 • English
 • Διεθνείς πιστοποιήσεις για  την Κλινική «Γένεσις» του ομίλου Euromedica

  Οι πρόσφατες διακρίσεις της κλινικής «Γένεσις» επιβεβαιώνουν έμπρακτα το υψηλό επίπεδο της κλινικής, αποτέλεσμα του συνεχούς εκσυγχρονισμού των ιατρικών, νσσηλευτικών και υποστηρικτικών της υπηρεσιών.

  Με διεθνείς πιστοποιήσεις για την ασφάλεια και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της, που την καθιστούν, μάλιστα, προτεινόμενη κλινική στο διπλωματικό σώμα, λειτουργεί η κλινική «Γένεσις» στη Θεσσαλονίκη, μέλος του Ομίλου EUROMEDICA.

  Ο  Διεθνής Οργανισμός Πιστοποιήσεων TEMOS International,  μετά από επιθεώρηση των λειτουργιών της κλινικής, διαπίστευσε εκ νέου τη «Γένεσις», η οποία λειτουργεί πλέον ως γενική κλινική διατηρώντας την προσήλωσή της στην μαιευτική-γυναικολογία, με  το πρότυπο “Quality in Medical Care”. Επιπλέον, η κλινική έλαβε  την πιστοποίηση “Diplomatic Council (DC) – Preferred Partner Hospital”, μία βεβαίωση που την ορίζει επισήμως, σε όλες τις πρεσβείες και τα προξενεία,  ως προτεινόμενη κλινική για τη νοσηλεία των μελών του διπλωματικού σώματος.

  Οι πρόσφατες διακρίσεις της κλινικής «Γένεσις», σε συνδυασμό με τα πρότυπα ποιότητας EN 15224:2017 και ISO 9001:2015 με τα οποία  είναι ήδη πιστοποιημένη, επιβεβαιώνουν έμπρακτα το υψηλό επίπεδο της κλινικής, αποτέλεσμα του συνεχούς εκσυγχρονισμού των ιατρικών, νσσηλευτικών και υποστηρικτικών της υπηρεσιών.    

  Ομάδα διεθνών επιθεωρητών της TEMOS International επισκέφθηκαν την κλινική και προέβησαν σε λεπτομερή επιθεώρηση της λειτουργίας της  επί τρεις ημέρες, στις 15,16 και 17 Μαρτίου 2023. Οι επιθεωρητές αξιολόγησαν τις δομές και το σύνολο των λειτουργιών,  διαπιστώνοντας:

  – Πολύ υψηλά ποιοτικά standards

  – Άριστη διαχείριση και εξυπηρέτηση των ασθενών

  – Εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό

  – Σύγχρονο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας

  – Τήρηση βέλτιστων πρακτικών και κάλυψη των απαιτήσεων εγχώριων και διεθνών ασφαλιστικών εταιρειών (καθώς και άλλων εμπλεκόμενων φορέων)

  Το σύστημα διαπίστευσης Temos επικεντρώνεται στην ποιότητα των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών και την ασφαλή διαχείριση του ασθενούς. Η συγκεκριμένη διαπίστευση δηλώνει ότι η κλινική προσφέρει κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες στους ασθενείς, από την Ελλάδα και το εξωτερικό και ότι εφαρμόζει βέλτιστες διεθνείς πρακτικές, εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα αποδοτικότητας, τόσο για τις υφιστάμενες υπηρεσίες, όσο και για τα νέα τμήματα που αναπτύσσει, όπως το τμήμα παθολογικής ογκολογίας, το ενδοσκοπικό τμήμα, το παθολογικό τμήμα κλπ.

  Όμιλος Εuromedica

  Η Euromedica αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ιδιωτικής υγείας στην Ελλάδα. Διαθέτει 6 κλινικές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο και Κοζάνη, 23 διαγνωστικά κέντρα, ένα Κέντρο Αποκατάστασης, Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, 3 Μονάδες Τεχνητού Νεφρού και ένα κέντρο Κοσμητικής Δερματολογίας. Οι υπηρεσίες του ομίλου εκτείνονται σε e-services μέσω της εταιρείας Euromednet,  καθώς και σε προμήθειες ιατρικού εξοπλισμού μέσω της εταιρείας Mediss.