+30 2310 984000
  • Ελληνικά
  • English
  • Εθελοντική Αιμοδοσία

    «Δώσε αίμα – Σώσε ζωές»

    Οι ανάγκες για αίμα είναι σήμερα μεγαλύτερες παρά ποτέ, καθώς η πανδημία του Covid -19 έχει δημιουργήσει ιδιαίτερες συνθήκες και δυσκολίες.

    Η  Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ , πιστή στο όραμά της και τηρώντας όλα τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης για την πανδημία, διοργάνωσε για μία ακόμα φορά τον Οκτώβριο την  Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που απευθύνεται στο προσωπικό, στους συνεργάτες αλλά  και στο ευρύ κοινό.

    Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα επιστημονικών εκδηλώσεων της Κλινικής με την υποστήριξη του τμήματος Αιμοδοσίας ΓΝΘ “Άγιος Παύλος”.

    Το μήνυμα της Ημέρας δεν ήταν μόνον η συγκέντρωση πολύτιμων φιαλών αίματος που σώζουν ζωές αλλά και η εξάλειψη της προκατάληψης αλλά και της ανησυχίας για την πραγματοποίηση αιμοδοσίας σε συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, παρά την πανδημία.

    Η αιμοδοσία είναι μία  έμπρακτη απόδειξη της κοινωνικής αλληλεγγύης, που σώζει ζωές.

    Η Γένεσις αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές αιμοδότες, από τους εργαζόμενους στην κλινική και τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης που συμμετείχαν στη δράση αυτή, σε μία τόσο δύσκολη περίοδο για την πόλη μας όπως και την ομάδα του τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Θ. Άγιος Παύλος και συγκεκριμένα την διευθύντρια του τμήματος κα Κανδύλη Ανθούλα όπως και τους Λαζαρίδου Θεοδώρα, Ταυλαρίδη Χαράλαμπο και Μπέη Ευαγγελία για την πολύτιμη προσφορά τους.