+30 2310 984000
 • Ελληνικά
 • English
 • Εξετάσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανδρών

  Η Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα γιορτάζεται στις 19 Νοεμβρίου κάθε χρόνο, σε περισσότερες από ογδόντα συνολικά χώρες, για να υπενθυμίζει τη συνεισφορά του άνδρα στον ανθρώπινο πολιτισμό και ιδιαίτερα στην οικογένεια, τον γάμο και τη φροντίδα των παιδιών.

  Με αφορμή την Ημέρα, ο όμιλος Euromedica προσφέρει εξετάσεις προληπτικού ελέγχου σε όλες τις κλινικές και διαγνωστικά κέντρα, σε προνομιακές τιμές. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν αιματολογική εξέταση PSA, F-PSA & Ratio καθώς και υπερηχογράφημα ουροδόχου κύστεως-προστάτη στην ειδική προνομιακή τιμή των 35€. Η ενέργεια ισχύει για όσους καλέσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους από 8 έως και 30 Νοεμβρίου.

  Για το παραπάνω πακέτο εξετάσεων δεν απαιτείται παραπεμπτικό ιατρού. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το διαγνωστικό κέντρο ή την κλινική που σας εξυπηρετεί και να προγραμματίσετε το ραντεβού σας. Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης τoυ ομίλου Euromedica.

  Εξετάσεις Προληπτικού Ελέγχου

  Παράλληλα, για όσους επιθυμούν ένα ακόμα πιο ενδελεχή έλεγχο, υπενθυμίζεται ότι στον όμιλο Euromedica έχουν δημιουργηθεί ειδικά πακέτα προληπτικών εξετάσεων που ισχύουν όλο τον χρόνο και διενεργούνται στα διαγνωστικά κέντρα του ομίλου και αφορούν άνδρες όλων των ηλικιών, όπως check up ανδρών κάτω έως 40check up ανδρών άνω των 40καρδιολογικό check upβασικό check up