+30 2310 984000
 • Ελληνικά
 • English
 • Βιοπαθολογικό

  Στα εργαστήρια της ΓΕΝΕΣΙΣ μπορείτε να πραγματοποιήσετε το σύνολο των ιατρικών εργαστηριακών εξετάσεων που αφορούν την υγεία της γυναίκας, είτε ως εξωτερική επισκέπτης – ασθενής, είτε ως νοσηλευόμενη. Εκτελούνται εξετάσεις μικροβιολογικές, αιματολογικές, ανοσολογικές, βιοχημικές, μοριακής βιολογίας και προγεννητικού ελέγχου.

  Το τμήμα είναι εξοπλισμένο με τους πιο σύγχρονους αναλυτές, με πλήρη αυτοματοποίηση των διαδικασιών. Τα αποτελέσματα παραδίδονται γρήγορα και παραμένουν αποθηκευμένα στον ηλεκτρονικό φάκελο ασθενούς. Τηρείται διαχρονικά το ιατρικό ιστορικό των ασθενών, γεγονός που επιτρέπει την παράδοση αξιόπιστων και ποιοτικών υπηρεσιών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρεται η δυνατότητα ανάσυρσης παλαιότερων αποτελεσμάτων, αποφεύγοντας μη αναγκαίες επαναλήψεις εξετάσεων.

  Οι αιμοληψίες γίνονται σε ιδιαίτερες αίθουσες που εξυπηρετούνται από ανεξάρτητο ευρύχωρο σαλόνι αναμονής. Ταυτόχρονα απολαμβάνετε όλα τα πλεονεκτήματα μίας κλινικής, όπως την 24ωρη καθημερινή λειτουργία, τη μόνιμη παρουσία βιοπαθολόγου και άλλων ιατρικών ειδικοτήτων, αλλά και την ευκολία στη στάθμευση, στο φιλόξενο και ασφαλές περιβάλλον της ΓΕΝΕΣΙΣ.

  Παράλληλα, το βιοχημικό τμήμα της κλινικής έχει διαπιστευτεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO 15189:2012 από το ΕΣΥΔ. Το επίσημο πεδίο εφαρμογής της διαπίστευσης αφορά τον Ανοσοχημικό Αναλυτή BRAHMS KRYPTOR για τον προσδιορισμό στον ορό αίματος των τιμών: 1) της ελεύθερης β-χοριακής γοναδοτροπίνης (f-β-hCG) και 2) της συνδεόμενης με την εγκυμοσύνη πρωτεΐνης του πλάσματος-Α (PAPP-A), οι οποίες σε συνδυασμό με την μέτρηση της Αυχενικής Διαφάνειας κατά τον υπερηχογραφικό έλεγχο 1ου τριμήνου, συμβάλουν στην εκτίμηση του ρίσκου για χρωμοσωμικές ανωμαλίες κατά το 1ο τρίμηνο της κύησης.