+30 2310 984000
 • Ελληνικά
 • English
 • Ψυχολογική Υποστήριξη και Συμβουλευτική

  Η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ, στα πλαίσια της διαρκούς αναβάθμισης και εμπλουτισμού των υπηρεσιών της, παρέχει πλέον δωρεάν Ψυχολογική Υποστήριξη και Συμβουλευτική στους νοσηλευόμενους που προσέρχονται σε αυτήν για τοκετό ή χειρουργική επέμβαση.

  Συγκεκριμένα, υπό την ένταση α) του τοκετού, της λοχείας, β) ενός χειρουργείου ή γ) μιας χρόνιας νοσηλείας, η στήριξη από έναν ειδικό μπορεί να οδηγήσει στην ψυχολογική αποσυμπίεση και να προσφέρει μία βοηθητική κατεύθυνση. Απώτερος στόχος μας είναι να προσφέρουμε μία πιο ολιστική φροντίδα στους νοσηλευόμενους μας.

  Η συνεδρία γίνεται μετά από δικό σας αίτημα γι’ αυτό δηλώστε την επιθυμία σας κατά την διάρκεια της νοσηλείας σας στο τμήμα του ορόφου σας. Οι συνεδρίες είναι ατομικές ή ζεύγους ώστε η Ψυχολόγος της κλινικής να σας βοηθήσει με τυχόν απορίες και προβληματισμούς στο πλαίσιο της νοσηλείας. Παράλληλα, λαμβάνουν χώρα και ομαδικές συναντήσεις ανάλογα την ζήτηση σε συγκεκριμένα θέματα.

  Υπεύθυνη της υπηρεσίας είναι η Κλινική Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια της ΓΕΝΕΣΙΣ , κα. Αθηνά Κατσαρή, η οποία βρίσκεται σε καθημερινή βάση στην Κλινική, στη διάθεση όσων την χρειάζονται.