+30 2310 984000
 • Ελληνικά
 • English
 • Τμήμα Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων στην Κλινική Γένεσις

  Γράφει ο:

  Δρ. Μιχαλόπουλος Νικόλαος

  Χειρουργός Ενδοκρινών  Αδένων

  Τμήμα Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων ΓΕΝΕΣΙΣ

  Ένα χρόνο λειτουργίας έχει κλείσει το Τμήματος Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων στην κλινική Γένεσις και ήδη έχουν πραγματοποιηθεί με επιτυχία πάνω από 300 εξειδικευμένες επεμβάσεις στη χειρουργική των ενδοκρινών αδένων που αφορούν παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα, των παραθυρεοειδών αδένων και των επινεφριδίων.

  Τη χειρουργική ομάδα απαρτίζουν ο Δρ. Μιχαλόπουλος Νικόλαος Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων, ο Δρ. Γκουτζαμάνης Γεώργιος Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων, Ο Δρ Καρανίκας Μιχάλης Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων, ο Δρ. Μπαγγέας Πέτρος Χειρουργός Λαπαροενδοσκοπικής Χειρουργικής, ο Δρ. Ελευθεράκης Αθανάσιος Ωτορινολαρυγγολόγος και ο Δρ. Ιωαννίδης Σωτήριος Πλαστικός Χειρουργός

  Στόχος είναι η εφαρμογή των αρχών της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής, με τη χρήση του πλέον εξελιγμένου εξοπλισμού της κλινικής Γένεσις, με σκοπό την επιτυχή αντιμετώπιση των παθήσεων του θυρεοειδούς αδένα, των παραθυρεοειδών αδένων και των επινεφριδίων, με νοσηλεία μιας ημέρας και την τάχιστη επάνοδο στην καθημερινή δραστηριότητα.