+30 2310 984000
 • Ελληνικά
 • English
 • Τοκετός στο νερό στη Μαιευτική Κλινική Γένεσις


  Ο τοκετός στο νερό, η ασφαλής και επιστημονικά αναγνωρισμένη μέθοδος φυσικού τοκετού σε Ευρώπη και σε Αμερική, είναι η φυσική διαδικασία γέννησης του εμβρύου όπου ο τοκετός εξελίσσεται και ολοκληρώνεται μέσα σε νερό 37 C

  Στα πλαίσια των ολοκληρωμένων παροχών της Γυναικολογικής και Μαιευτικής Κλινικής Γένεσις είναι ο ολοένα και αυξανόμενος σε δημοτικότητα τοκετός στο νερό, μία μοναδική εμπειρία για την μέλλουσα μητέρα.

  Ο τοκετός στο νερό, η ασφαλής και επιστημονικά αναγνωρισμένη μέθοδος φυσικού τοκετού σε Ευρώπη και σε Αμερική, είναι η φυσική διαδικασία γέννησης του εμβρύου όπου ο τοκετός εξελίσσεται και ολοκληρώνεται μέσα σε νερό 37 C.

  Η μέθοδος αυτή επιδρά εξαιρετικά στην διαχείριση του πόνου προσφέροντας ικανοποιητική αναλγησία, λόγω της άνωσης του νερού που διευκολύνει την κινητικότητα της μητέρας επιτρέποντάς της να πάρει στάσεις σώματος που την ανακουφίζουν. Το ζεστό νερό ευνοεί την χαλάρωση και την μείωση του άγχους της μέλλουσας μητέρας και έτσι ο τοκετός εξελίσσεται πιο γρήγορα. Τέλος έχει παρατηρηθεί πως οι πιθανότητες τραυματισμού και ρήξης του κόλπου και του περινέου μειώνονται σημαντικά εξαιτίας της καλής αιμάτωσης της περιοχής που προκαλεί το ζεστό νερό.

  Στην κλινική μας ο πρώτος τοκετός σε νερό πραγματοποιήθηκε το 2004. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της αίθουσας τοκετών με πισίνα, χαμηλό φωτισμό και μουσική, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας, με τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό και πάντα με την παρουσία του εξειδικευμένου προσωπικού μας, η Κλινική Γένεσις σας προσφέρει ένα ασφαλές, ήρεμο και φιλικό περιβάλλον για να ζήσετε την εμπειρία που ονειρεύεστε!