+30 2310 984000
 • Ελληνικά
 • English
 • Καραϊσκάκης Περικλής

  Πλαστικός Χειρουργός

  Ο Περικλής Καραϊσκάκης γεννήθηκε το 1984 στα Γιαννιτσά Πέλλας.

  Αποφοίτησε το 2001 από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Γιαννιτσών.

  Εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του ΔΠΘ στην Αλεξανδρούπολη από την οποία αποφοίτησε τον Μάρτιο του 2008.

  Ειδικεύθηκε από τον Ιούλιο του 2008 έως και τον Απρίλιο του 2011 στην Κλινική Γενικής Χειρουργικής, Χειρουργικής Σπλάχνων και Αγγειοχειρουργικής στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Waldbröl, ακαδημαϊκό εκπαιδευτικό νοσοκομείο του Πανεπιστημίου της Βόννης.

  Ειδικεύθηκε στην Πλαστική Χειρουργική στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο St. Josef, Essen-Kupferdreh. Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής το Νοέμβριο του 2014.

  Ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή (Dr. med.) τον Απρίλιο του 2017 στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Λειψίας (Leipzig).

  Συνέχισε να εργάζεται στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο St. Josef, Essen-Kupferdreh έως και το Δεκέμβριο του 2020, έχοντας διατελέσει από τον Οκτώβριο του 2018 Αναπληρωτής Διευθυντής της Κλινικής.

  Είναι μέλος της Γερμανικής Εταιρίας των Πλαστικών, Επανορθωτικών και Αισθητικών Χειρουργών (DGPRÄC), της Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, της Διεθνούς Εταιρίας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ISAPS), της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου (EAFPS)και της Rhinoplasty Society of Europe.

  Διατηρεί από τον Μάρτιο του 2021 ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επί της οδού Λ. Μαργαρίτη 5.

  www.drkaraiskakis.gr