+30 2310 984000
 • Ελληνικά
 • English
 • Κωστογλούδης Νικόλαος

  Πλαστικός Χειρουργός

  Ο Νικόλαος Κωστογλούδης είναι Στρατιωτικός Ιατρός και κατέχει θέση Επιμελητή στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαιδεύσεως στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα διατηρεί ιδιωτικό Ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης καθώς στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

  Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ.). Ειδικεύτηκε στην πανεπιστημιακή Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του Α.Π.Θ., στο Γενικό Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.

  Απέκτησε τον τίτλο του Πλαστικού Χειρουργού της Ελληνικής Επιτροπής Πλαστικής Χειρουργικής, καθώς και πιστοποίηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Fellow of the European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery, EBOPRAS) μετά από εξετάσεις στις Βρυξέλλες.

  Έχει ανακοινώσει πολυάριθμες εργασίες σε ελληνικά και διεθνή ιατρικά συνέδρια της ειδικότητας του και έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε διεθνή περιοδικά της Πλαστικής Χειρουργικής.