2310984000

Τσέπουρας Σωτήρης

Πλαστικός Χειρουργός

Ο πλαστικός χειρουργός Σωτήρης Τσέπουρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη ενώ η καταγωγή του είναι από την Κοζάνη. Αποφοίτησε από το 2ο λύκειο Άνω Τούμπας και εισήχθη στο Ιατρικό τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) με τον θεσμό των πανελληνίων εξετάσεων.

Μετά από εξαετή φοίτηση έλαβε το πτυχίο της ιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με βαθμό Λίαν Καλώς. Στη συνέχεια ασκήθηκε για 2 έτη στη γενική χειρουργική, στην Β΄ Χειρουργική Κλινική του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Ακολούθως συνέχισε για 4 έτη την ειδίκευση του στην Πλαστική Χειρουργική, στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας του πλαστικού χειρουργού μετά από επιτυχείς εξετάσεις από την ελληνική επιτροπή Πλαστικής Χειρουργικής. Είναι διδάκτωρ της ιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τακτικό μέλος της ελληνικής εταιρείας πλαστικής, επανορθωτικής και αισθητικής χειρουργικής.

Ο Σωτήρης Τσέπουρας υπηρετεί στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη και συνεργάζεται με ιδιωτικές κλινικές όπου και ασχολείται με όλο το φάσμα των επεμβάσεων της Πλαστικής Χειρουργικής.

Ο Σωτήρης Τσέπουρας είναι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών.