+30 2310 984000
 • Ελληνικά
 • English
 • Τότης Αντώνιος

  Πλαστικός Χειρουργός

  Ο Πλαστικός Χειρουργός Αντώνιος Τότης γεννήθηκε το 1979 και μεγάλωσε στις Σέρρες.

  Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

  (Αλεξανδρούπολη, 2002).

  Συνέχισε την εκπαίδευσή του για 2 χρόνια (2004-2006) στην Γενική Χειρουργική του

  Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και στη συνέχεια στην κλινική Paracelsus Klinik του Μονάχου Γερμανίας (2009-2010), όπου και μετεκπαιδεύτηκε μεταξύ άλλων και στην αντιμετώπιση και αποκατάσταση ελκών/κατακλίσεων με τη χρήση της αρνητικής πίεσης με την μέθοδο VAC.

  Το 2010 του απονεμήθηκε ύστερα από εξετάσεις ο τίτλος «Διδάκτωρ» του

  Πανεπιστημίου του Μονάχου Γερμανίας με θέμα “Ποιότητα Ζωής μετά από

  Αυξητική Μαστού” (Υπεύθυνος Καθηγητής: Prof. Dr. med. Nikolaos Papadopulos, Technische Universität München, Klinik für Plastische Chirurgie und Handchirurgie).

  Ειδικεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική στην κλινική Πλαστικής Αισθητικής &

  Επανορθωτικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου “Αγ. Ανδρέας Πατρών” (2010-2014), όπου εκπαιδεύτηκε σε ολόκληρο το φάσμα της Αισθητικής και Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής και του απονεμήθηκε ο τίτλος της ειδικότητας «Πλαστικής Χειρουργικής» ύστερα από γραπτές και προφορικές εξετάσεις τον Φεβρουάριο του 2015.

  Μετεκπαιδεύτηκε στην αυτόλογη μεταμόσχευση λίπους για αποκατάσταση και αυξητική μαστού στο Miami Breast Center, Miami, Florida, δίπλα στον πρωτοπόρο της μεθόδου Roger Khouri, MD, FACS, που πρώτος εφάρμοσε την μεταμόσχευση μεγάλων όγκων αυτόλογου λίπους για αυξητική & αποκατάσταση μαστού με τη χρήση της συσκευής BRAVA.

  Συνέχισε την μετεκπαίδευσή του στο Μόναχο της Γερμανίας στις κλινικές Iatros Klinik München και RoMed Klinik Prien am Chiemsee, όπου μετεκπαιδεύτηκε στην Λιποαναρρόφηση για αντιμετώπιση Λιποιδήματος, στην Αυτόλογη Μεταμόσχευση Λίπους για Αναζωογόνηση Προσώπου/άκρων χειρών κ στην κοιλιοπλαστική, αντίστοιχα (Dr.med. Dominik von Lukowicz, Dr. med Florian Sandweg, Dr. med. Silke Scheele).

  Από τον Ιούνιο του 2015 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στις Σέρρες.

  Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.