+30 2310 984000
 • Ελληνικά
 • English
 • Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής

  Η κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ, παραμένοντας πιστή στο στόχο της να παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου στους τομείς της πρόληψης, της διάγνωσης και της θεραπείας, παρουσιάζει τη νέα υπερσύγχρονη Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής — Fertilia.

  Εξοπλισμένη με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία, η νέα Μονάδα  στελεχώνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, με εκπαίδευση και προϋπηρεσία στις σημαντικότερες μονάδες εξωσωματικής του εξωτερικού. Όραμα της κλινικής είναι η νέα μονάδα, λειτουργώντας με γνώμονα την εξασφάλιση κορυφαίας ποιότητας, να αντιμετωπίσει με επιτυχία τη γυναικεία και ανδρική υπογονιμότητα.

  Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ευαίσθητη φύση των θεμάτων υπογεννητικότητας, η μονάδα έχει φροντίσει να δημιουργήσει ένα φιλικό περιβάλλον με επίκεντρο την ανθρώπινη προσέγγιση, υποστηρίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους συνεργάτες ιατρούς και τα περιστατικά που της εμπιστεύονται. Η νέα υπερσύγχρονη μονάδα είναι σε θέση να προσφέρει όλο το φάσμα της διερεύνησης και της θεραπείας της υπογονιμότητας (εξωσωματική γονιμοποίηση, σπερματέγχυση, δωρεά ωαρίων, δωρεά σπέρματος, κρυοσυντήρηση ωαρίων/σπέρματος, προεμφυτευτικό γενετικό έλεγχο) σε ζευγάρια από τη χώρα μας και το εξωτερικό.

  Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Fertilia: 2310 984.585

  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Fertilia