+30 2310 984000
 • Ελληνικά
 • English
 • Πρόσβαση

  Με αστική Συγκοινωνία:

  Σας ενημερώνουμε ότι από τον Ιούλιο 2013 έχει ενεργοποιηθεί το δρομολόγιο του ΟΑΣΘ, γραμμή 14Α (Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός – Άνω Τούμπα μέσω ΓΕΝΕΣΙΣ). Για περισσότερες πληροφορίες για τα δρομολόγια στο www.oasth.gr.

  Με ΙΧ:

  Κινούμενοι από δυτικά προς ανατολικά (περιφερειακή οδός)
  Κατευθυνόμενοι από δυτικά, στρίβετε δεξιά στην έξοδο προς Κωνσταντινουπολίτικα (λίγο πριν την σήραγγα). Αμέσως μετά την έξοδο, στην διασταύρωση με την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, στρίβετε αριστερά στα φανάρια (προέκταση σε Οδό 17ης Νοέμβρη). Περνάτε κάτω από την περιφερειακή οδό και ανηφορίζετε δεξιά από το κέντρο αποκατάστασης Euromedica Αρωγή Θεσσαλονίκης. Αμέσως μετά το Κέντρο Αποκατάστασης, στρίβετε αριστερά για την Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ

  Κινούμενοι από ανατολικά προς δυτικά (περιφερειακή οδός)
  Κατευθυνόμενοι από ανατολικά, στρίβετε δεξιά στην έξοδο Ελαιώνες (αμέσως μετά την έξοδο προς Πανόραμα-Πυλαία). Ακολουθείτε τον δρόμο για περίπου 900m και ακολούθως στρίβετε αριστερά για ΓΕΝΕΣΙΣ (υπάρχει σήμανση). Στα 600m θα στρίψετε δεξιά για την Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ. Συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή γιατί ο δρόμος είναι στενός λίγο πριν την Κλινική (διπλής κατεύθυνσης).

  Κινούμενοι από το κέντρο της Θεσσαλονίκης
  Κατευθυνόμενοι από το κέντρο της πόλης ακολουθείτε την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη μέχρι την προέκταση της (Οδός 17ης Νοέμβρη). Περνάτε κάτω από την περιφερειακή οδό και ανηφορίζετε δεξιά από το κέντρο αποκατάστασης Euromedica Αρωγή Θεσσαλονίκης. Αμέσως μετά το Κέντρο Αποκατάστασης, στρίβετε αριστερά για την Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ.

  map greek

  Μόνιμη στάση ΤΑΞΙ:

  Σας ενημερώνουμε ότι στην κεντρική είσοδο της Κλινικής υπάρχει πλέον μόνιμη στάση ταξί.