+30 2310 984000
 • Ελληνικά
 • English
 • Καταστήματα

  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση νοσηλευόμενων και επισκεπτών, στη ΓΕΝΕΣΙΣ λειτουργούν τα ακόλουθα καταστήματα και υπηρεσίες:

  Café Restaurant

  Λειτουργεί καθημερινά και όλο το 24ωρο στο επίπεδο Α της κλινικής. Σε περίπτωση νοσηλείας προσφέρει την δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας φαγητού με παράδοση στο δωμάτιο νοσηλείας καλώντας στον τετραψήφιο αριθμό 4018 η 4590.

  Internet Point

  Στο ισόγειο της Κλινικής υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος με δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο (Internet Point) και δυνατότητα εκτύπωσης. Στον ίδιο χώρο υπάρχει σαλόνι με τηλεόραση.

  Ανθοπωλείο Μιγκέ

  Διαθέτει μεγάλη ποικιλία συνθέσεων και λουλουδιών ελληνικής και διεθνούς προέλευσης.

  Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα – Κυριακή 09:00 – 21:00.

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 900.199

  Website: www.muguetflowers.gr

  KIDDO εταιρία Βρεφικών ειδών

  Η KIDDO, ΝΟ.1 Ελληνική εταιρία Βρεφικών ειδών με έδρα τη Θεσσαλονίκη, σας προσφέρει μια τεράστια γκάμα πρωτοποριακών προϊόντων, Νέας Γενιάς, σε μοναδικές – ασυναγώνιστες τιμές! Παγκόσμιες Τεχνολογικές Καινοτομίες και Πρωτότυπα Δώρα σε Αποκλειστική Διάθεση!

  Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά 10.00-14.00 & 17.00-21.00

  e-mail: info@kiddo-online.gr Web Site: www.kiddo-online.gr

  Papillon Colore

  Η Σοκολατερί Papillon Colore έχοντας συμπληρώσει 5 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Μητροπόλεως 38), βρίσκεται τώρα και στην κλινική “Γενεσις”, για να συνοδεύσει την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας με μια μεγάλη ποικιλία από κεράσματα, χειροποίητα σοκολατάκια, πραλίνες Βελγίου, προϊόντα χωρίς ζάχαρη, μπισκότα με παραστάσεις, macarons, αλλά και πανέμορφα δωράκια, γούρια, κορνίζες, πορσελάνες συνδυασμένα πάντα με γλυκούς πειρασμούς για τον ερχομό του μικρού θησαυρού σας, αλλά και την νέα μανούλα!

  Συνεχίζουμε να είμαστε κοντά σας σε κάθε ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας, αφού στο κατάστημα της Μητροπόλεως υπάρχει μεγάλη γκάμα ιταλικών κουφέτων εισαγωγής μας, μπομπονιέρες για γάμο και βάφτιση αλλά και ιδιαίτερα γλυκά για να συνοδέψουν και να κάνουν ιδιαίτερη κάθε σας εκδήλωση.

  τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 944915

  facebook.com/papilloncolore38
  Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά 10.00-14.00 & 17.30-21.00

  e-mail: papilloncolore38@gmail.com

  FREZYDERM BABY ROOM

  Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπως θα είναι το πρώτο του δωμάτιο, η FREZYDERM παρουσιάζει και την πρώτη καλλυντική φροντίδα του μικρού σας!

  Στο Baby Room της FREZYDERM θα δείτε τα προϊόντα της σειράς Baby Line, που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις απαιτήσεις του βρεφικού δέρματος. Αποτελείται από ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα που σέβονται και φροντίζουν το δερματάκι του.

  Μάθετε πως η καθημερινή φροντίδα του μετατρέπεται σε στιγμές αγάπης και χαράς με το μωράκι σας στο www.frezyderm.com.

  Μηχάνημα Αυτόματων Συναλλαγών (ΑΤΜ) της Εθνικής Τράπεζας

  Στο Ισόγειο της Κλινικής λειτουργεί Μηχάνημα Αυτόματων Συναλλαγών (ΑΤΜ) , συνδεδεμένο με το σύστημα διατραπεζικών συναλλαγών ΔΙΑΣ.