+30 2310 984000
 • Ελληνικά
 • English
 • Πραγματοποιήθηκε στην Κλινική Γένεσις το σεμινάριο μαιευτικού επείγοντος ALSO

  Στο σεμινάριο συμμετείχαν Επαγγελματίες Υγείας τόσο της Γένεσις όσο και άλλων Φορέων Υγείας, οι οποίοι παρακολούθησαν πρακτικά μαθήματα για τη διαχείριση και αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών κατά την περίοδο της κύησης, του τοκετού και της λοχείας.

  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Κλινική Γένεσις, μέλος του ομίλου Euromedica, το 86ο διεθνώς αναγνωρισμένο σεμινάριο μαιευτικού επείγοντος ALSO (Advanced Life Support in Obstetrics) που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Μαιευτικού και Γυναικολογικού Επείγοντος (ΕΕΜΓΕ). Στο σεμινάριο συμμετείχαν Επαγγελματίες Υγείας τόσο της Γένεσις όσο και άλλων Φορέων Υγείας, οι οποίοι παρακολούθησαν πρακτικά μαθήματα για τη διαχείριση και αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών κατά την περίοδο της κύησης, του τοκετού και της λοχείας.

  Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος ALSO είναι ο Νικόλαος Βραχνής, Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και Επισκέπτης Καθηγητής Μαιευτικής και Ιατρικής Εμβρύου στο Πανεπιστήμιο Λονδίνου St Georges.

  Υπεύθυνος του 86ου Σεμιναρίου Μαιευτικού Επείγοντος ALSO είναι ο Γρηγόριος Γκριμπίζης, Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Καθηγητής Μαιευτικής- Γυναικολογίας, Ειδικός Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου της Γένεσις, αλλά και της Fertilia.