+30 2310 984000
 • Ελληνικά
 • English
 • Πλαστικής & Αισθητικής Χειρουργικής

  Καλώς ήρθατε στο τμήμα Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής, μια υπηρεσία αφιερωμένη στη γυναικεία γοητεία, με την ιδιαίτερη φροντίδα της ΓΕΝΕΣΙΣ. Δημιουργήσαμε ένα χώρο διακεκριμένο, ανεξάρτητα χωροθετημένο και με ξεχωριστά χειρουργεία και θαλάμους και εξασφαλίσαμε την υποστήριξη εξειδικευμένου ιατρικού και νοσηλευτικού δυναμικού, για να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού ιατρικού επιπέδου στη Γυναίκα κάθε ηλικίας.

  Η αισθητική πλαστική χειρουργική είναι πλέον προσιτή. Οι νέες τεχνικές και η γνώση που αποκτήθηκε επιτρέπουν την ελαχιστοποίηση του χρόνου ανάρρωσης, τον περιορισμό του κόστους νοσηλείας και τη γρήγορη επαναφορά στην καθημερινότητα. Επιπλέον, τα νέα ιατρικά υλικά και μηχανήματα, βοήθησαν να γίνει η πλαστική επέμβαση πιο απλή, ασφαλής και επιλέξιμη από μεγαλύτερες ομάδες του πληθυσμού. Μπορείτε, λοιπόν προσφέρετε στον εαυτό σας την επιλογή μιας αποτελεσματικής λύσης για να βελτιώσετε την εικόνα σας και να νιώσετε ισχυρές απέναντι στη ζωή και το χρόνο.

  Οι συνεργάτες μας Πλαστικοί Χειρουργοί θα σας ακούσουν προσεκτικά και θα σας προσφέρουν εναλλακτικές προτάσεις για την επίτευξη ενός ρεαλιστικού αποτελέσματος. Οι Ιατροί μας είναι μέλη της Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών Βορείου Ελλάδος, που είναι ο επίσημος επιστημονικός φορέας και πραγματοποιούν όλες τις επεμβάσεις που έχουν τεκμηριωθεί επιστημονικά, έχουν δοκιμαστεί επιτυχώς και εφαρμόζονται παγκοσμίως.

  Η καλή και σωστή ενημέρωση είναι το κλειδί της επιτυχίας στη ζωή, μην διστάσετε λοιπόν και ρωτήστε άφοβα, ακόμη και αν νομίζετε ότι η απορία σας είναι αφελής.. Προγραμματίστε μία δωρεάν επίσκεψη για ιατρική συμβουλή και κλινική εκτίμηση στο τμήμα της Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής της ΓΕΝΕΣΙΣ καλώντας το 2310 984.040.