+30 2310 984000
 • Ελληνικά
 • English
 • Mom makeover: Κερδίστε πίσω το σώμα σας μετά τον τοκετό


  Η μητρική σας ιδιότητα δεν αποκλείει τη γυναικεία και την ανάγκη σας να αισθανθείτε όμορφη και γοητευτική.

  Μετά από εννέα μήνες αναμονής κρατάτε στην αγκαλιά σας το μωρό σας και πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Διαπιστώνετε όμως πως το σώμα σας δεν είναι πια αυτό που ξέρατε, αφού η διαδικασία της εγκυμοσύνης έφερε αισθητές αλλαγές. Πλέον δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε με τη νέα αυτή εικόνα, θεωρώντας την ως την προσωπική σας θυσία στον βωμό της απόκτησης ενός παιδιού. Μπορείτε να διορθώσετε ό,τι σας ενοχλεί στο πλαίσιο του λεγόμενου mom makeover, ενός πακέτου πλαστικών επεμβάσεων που μπορείτε να πραγματοποιήσετε εντός της Κλινικής Γένεσις και σκοπό έχουν να αποκαταστήσουν σημεία του σώματός σας, από το στήθος και την κοιλιά μέχρι το πρόσωπο, επαναφέροντας τη γυναικεία γοητεία σας.

  Άλλωστε, η μητρική σας ιδιότητα δεν αποκλείει τη γυναικεία και την ανάγκη σας να αισθανθείτε όμορφη και γοητευτική. 

  Κοιλιοπλαστική

  Η κοιλιοπλαστική είναι η νούμερο «ένα» επέμβαση του mom makeover, αφού η χαλάρωση στην κοιλιά είναι από τις συνηθέστερες συνέπειες μιας εγκυμοσύνης. Η διάταση της κοιλιάς και η μείωση της ελαστικότητας του δέρματος δημιουργούν μια αισθητικά διαφορετική εικόνα στην κοιλιακή περιοχή που μπορεί όμως να αλλάξει. Με την κοιλιοπλαστική επιτυγχάνεται η αποκατάσταση των χαλαρωμένων μυών του κοιλιακού τοιχώματος, η περίσσεια δέρματος αφαιρείται από την κατώτερη κοιλιακή χώρα όπου συνήθως εμφανίζεται, ενώ αντιμετωπίζονται και οι ραγάδες γύρω από τον ομφαλό.

  Λιποαναρρόφηση

  Μετά την εγκυμοσύνη συχνά το λίπος ανακατανέμεται με ενοχλητικό τρόπο σε διάφορα σημεία του σώματος, όπως η κοιλιά και οι μηροί, κάνοντας τη γυναίκα να αισθάνεται πως κάτι έχει πλέον αλλάξει. Η λιποαναρρόφηση έρχεται να δώσει λύση, συμπληρώνει συνήθως την κοιλιοπλαστική, και αφαιρεί το τοπικο λίπος με μια σειρά σύγχρονων τεχνικών πλαστικής χειρουργικής, οπως η παλμική λιποαναρρόφηση (tumescent PAL Liposunction). Ενδεχομένως να εφαρμοσθεί και η λιπογλυπτική με την εμφύτευση λίπους, ώστε το σώμα να σμιλευθεί όπου χρειάζεται.

  Αύξηση και ανόρθωση στήθους

  Το γυναικείο στήθος, από τα πιο σημαντικά σύμβολα της γυναικείας θηλυκότητας, υποδέχεται πρώτο τις αλλαγές που φέρνει μια εγκυμοσύνη τόσο κατά τη διάρκεια των εννέα μηνών όσο και στη συνέχεια κατά την περίοδο του θηλασμού. Ειδικότερα, οι μαστοί μπορεί να χάσουν το σχήμα τους και να χαλαρώσουν εξαιτίας της μεταβολής βάρους.

  Η αυξητική στήθους με την τοποθέτηση ενθεμάτων για γυναίκες που είδαν τον όγκο των μαστών τους να χάνεται, αλλά και η ανόρθωση αναλαμβάνουν δράση, ώστε να σας χαρίσουν και πάλι το στήθος που είχατε πριν από την εγκυμοσύνη και ακόμα καλύτερο. Οι δυο αυτές επεμβάσεις, σε πολλές περιπτώσεις, μπορουν να γίνουν ταυτόχρονα.

  Αιδοιοπλαστική

  Μέσω της επέμβασης πραγματοποιείται μείωση των μικρών χειλέων του αιδοίου, ενώ δεν επεμβαίνουμε στον κόλπο.

  H ΓΕΝΕΣΙΣ τιμώντας την ανάγκη της γυναίκας να παραμείνει γοητευτική και μετά τον τοκετό, έχει δημιουργήσει το τμήμα Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής, έναν χώρο διακεκριμένο, ανεξάρτητα χωροθετημένο και με ξεχωριστά χειρουργεία και θαλάμους, όπου το εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό προσφέρει υπηρεσίες υψηλού ιατρικού επιπέδου. Μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας την επιλογή μιας αποτελεσματικής λύσης, για να βελτιώσετε την εικόνα σας μετά τον τοκετό. Προγραμματίστε μια δωρεάν επίσκεψη για ιατρική συμβουλή και κλινική εκτίμηση στο τμήμα της Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής της ΓΕΝΕΣΙΣ καλώντας το 2310 984 040.

  Μπορείτε να σχεδιάσετε μαζί με το ιατρικό μας προσωπικό τη διαδικασία, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να κοιταχτείτε και πάλι στον καθρέφτη με αυτοπεποίθηση.