+30 2310 984000
 • Ελληνικά
 • English
 • Διαμονή

  Κτισμένη στους Ελαιώνες της Πυλαίας, σε ύψωμα με θέα το Θερμαϊκό κόλπο, η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ βρίσκεται τόσο κοντά, αλλά και τόσο μακριά από την πόλη, με άμεση πρόσβαση στην περιφερειακή οδό. Τα δωμάτια βλέπουν στην πλειοψηφία τους προς την παραλία της Θεσσαλονίκης. Η ΓΕΝΕΣΙΣ φημίζεται για το υψηλό επίπεδο ιατρικών υπηρεσιών και νοσηλευτικής φροντίδας, καταφέρνει δε να συνδυάζει το ρόλο ενός νοσηλευτικού ιδρύματος με τη φιλοξενία ενός ξεχωριστού ξενοδοχείου.

  Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στους χώρους νοσηλείας και παραμονής των ασθενών, για αυτό και διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από δωμάτια όλων των κατηγοριών, ώστε ο κάθε ασθενής να βρίσκει το δωμάτιο κατά το δυνατόν κοντύτερα στις προδιαγραφές του. Τα δωμάτια μας, ανεξαρτήτου αριθμού κλινών, διαθέτουν όλα λουτρό, υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, καθώς και έπιπλα σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις νοσηλευτικές ανάγκες των ασθενών. Τα χρώματα και η διακόσμηση των δωματίων είναι φιλικά, οι χώροι τους ευρύχωροι και διαθέτουν όλα κλιματισμό, τηλεόραση, καθώς και δωρεάν δίκτυο internet Wi-Fi.

  Μοναδικά προνόμια

  Ανάλογα με την κατηγορία δωματίου, στη διαμονή μπορούν να συμπεριλαμβάνονται μοναδικά προνόμια όπως επιλογή γευμάτων, αποκλειστική θέση στάθμευσης, Room Service (γεύματα), φιλοξενία και σίτιση συνοδού.

  Στην περίπτωση που λόγω πληρότητας διαμένετε σε δωμάτιο διαφορετικής κατηγορίας, σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε κάθε προσπάθεια  να μεταφερθείτε στο δωμάτιο που επιθυμείτε, τηρώντας πάντοτε τη σειρά προτεραιότητας.

  Τα δώρα του τοκετού

  Στην περίπτωση νοσηλείας για τοκετό, προσφέρονται επιπλέον μοναδικά δώρα σε σας και στο νεογέννητό σας. Επίσης, η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ, αντιλαμβανόμενη τα οφέλη του rooming–in, πλέον παρέχει την δυνατότητα rooming-in σε όλες τις κατηγορίες δωματίων, ενώ υποστηρίζει την δυνατότητα του αποκλειστικού θηλασμού κατόπιν γνωστοποίησης του νοσηλευτικού προσωπικού.

  Παράλληλα, για την διευκόλυνση του αποκλειστικού θηλασμού, στους νοσηλευτικούς ορόφους λειτουργεί και ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τον θηλασμό των νεογνών.

  Η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ, στα πλαίσια της διαρκούς αναβάθμισης και εμπλουτισμού των υπηρεσιών της, παρέχει πλέον δωρεάν Ψυχολογική Υποστήριξη και Συμβουλευτική σε όλους τους νοσηλευόμενους που προσέρχονται σε αυτήν για τοκετό ή χειρουργική επέμβαση. Συγκεκριμένα, υπό την ένταση α) του τοκετού ή/και της λοχείας, β) μίας επέμβασης ή γ) μιας χρόνιας νοσηλείας, η στήριξη από έναν ειδικό μπορεί να οδηγήσει στην ψυχολογική αποσυμπίεση και να προσφέρει μία βοηθητική κατεύθυνση. Απώτερος στόχος μας είναι η ψυχική ηρεμία και η ισορροπία των νοσηλευόμενων στην Κλινική.

  Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2310 984.050