+30 2310 984000
 • Ελληνικά
 • English
 • Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ

  Σας υποδεχόμαστε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της πιο σύγχρονης Μαιευτικής, Γυναικολογικής και Χειρουργικής Κλινικής στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Πιστεύουμε ότι δημιουργήσαμε έναν πρότυπο νοσηλευτικό οργανισμό, με στόχο τη σταθερή και υψηλή παροχή υπηρεσιών υγείας προς τη Γυναίκα. Μπορεί βέβαια η Γυναίκα να είναι το επίκεντρο, αλλά πλέον αντιμετωπίζονται περιστατικά πολλών ειδικοτήτων για γυναίκες και άντρες. Ελπίζουμε πως η παρουσίαση των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών μας θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες στην ηλεκτρονική σας αναζήτηση.

  Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας και θέλουμε να γνωρίζετε ότι το προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε ερώτηση ή ανάγκη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε μέσου του λογαριασμού μας στο Facebook.

  Το Όραμά μας

  Η προσφορά στον πελάτη, μέσα από την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία υψηλής ποιότητας, ανεξάρτητα από την ηλικία του.

  Η Αποστολή μας

  Να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας με γνώμονα την ασφάλεια των νοσηλευομένων και με κριτήριο την εξασφάλιση κορυφαίας ποιότητας σε όλα τα επίπεδα. Για την εκπλήρωση της αποστολής της, η ΓΕΝΕΣΙΣ υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο τους συνεργάτες της ιατρούς και τα περιστατικά τους, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της φιλοξενίας.

  Οι Αξίες μας

  Σεβασμός

  Αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε τις διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες των ανθρώπων, των ασθενών και των συνεργατών μας, θέτοντας στο επίκεντρο τη διαφάνεια και τη διατήρηση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

  Υπευθυνότητα & Συνέπεια

  Κάθε μας ενέργεια φέρει την υπογραφή του πλέον εξειδικευμένου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Η ευημερία και η ασφάλεια ασθενών και νοσηλευομένων είναι έννοιες αδιαπραγμάτευτες για όλους εμάς στη ΓΕΝΕΣΙΣ.

  Καινοτομία

  Η καινοτομία είναι το κλειδί για τη βελτίωση της Υγείας, γι’αυτό τον λόγο βρισκόμαστε συγχρονισμένοι με τις τελευταίες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο της Υγείας. Η διαρκής εκπαίδευση του προσωπικού και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός, μας κατατάσσουν στις πιο καινοτόμες Κλινικές του είδους.


  Η ΓΕΝΕΣΙΣ σε 1 λεπτό:

  Σε 36 στρέμματα γης στους Ελαιώνες Πυλαίας και με θέα όλη τη Θεσσαλονίκη, δημιουργήσαμε μια πρότυπη, υψηλής τεχνολογίας, αλλά και ανθρώπινη Κλινική, η οποία καταλαμβάνει 18.000 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει 120 κλίνες γενικής και ειδικής νοσηλείας.

  Η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ είναι η πρώτη Γενική ιδιωτική Κλινική Γυναίκας στη Θεσσαλονίκη.

  Διαθέτει υπερσύγχρονες ιατροτεχνολογικές, ηλεκτρομηχανολογικές και κτιριακές εγκαταστάσεις για να υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο τους συνεργάτες της ιατρούς και τους ασθενείς της, δίνοντας ταυτόχρονα ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της φιλοξενίας και της συνολικής ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

  Στη ΓΕΝΕΣΙΣ υπάρχουν 220 φυλασσόμενες θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων, για την 24ωρη δωρεάν εξυπηρέτηση των επισκεπτών / ασθενών και των ιατρών, χωρίς καμία χρέωση. Επίσης, λειτουργεί δρομολόγιο του ΟΑΣΘ, γραμμή 14Α (Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός – Άνω Τούμπα μέσω ΓΕΝΕΣΙΣ).

  Μήνυμα της Διοίκησης:

  Σας καλωσορίζουμε στην Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ, τη μεγαλύτερη Μαιευτική Γυναικολογική Χειρουργική Κλινική στη Βόρεια Ελλάδα.

  Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, η ΓΕΝΕΣΙΣ αποτέλεσε κάτι παραπάνω από ένα Μαιευτήριο: έναν οργανισμό υγείας – πρότυπο στη Βόρειο Ελλάδα. Βρισκόμαστε δίπλα στη γυναίκα στις πιο σημαντικές, αλλά και στις πιο δύσκολες στιγμές της. Από τη γέννηση μιας νέας ζωής, τις ιατρικές εξετάσεις, μέχρι και την αντιμετώπιση των πιο σοβαρών ασθενειών, αντιλαμβανόμαστε τον ρόλο μας ως προσωπικό χρέος, αλλά και ως έργο ζωής!

  Κάθε χρόνο φέρνουμε στη ζωή παραπάνω από το 40% των παιδιών που γεννιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, ενώ ταυτόχρονα υποδεχόμαστε περισσότερους από 7.000 νοσηλευόμενους και 7.000 εξωτερικούς ασθενείς, διεκπεραιώνοντας χιλιάδες διαγνωστικές εξετάσεις.

  Τα τμήματα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας, πλαισιώνονται πλέον από το τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής, το καλύτερο στην Ελλάδα, και το τμήμα Γενικής Χειρουργικής, για γυναίκες και άντρες, στο οποίο διενεργούνται κάθε είδους χειρουργικές επεμβάσεις, ανοικτά και λαπαροσκοπικά (κήλες, σκωληκοειδεκτομές, χολοκυστεκτομές κλπ).

  Με αυτόν τον τρόπο, παρέχεται η πληρότητα των επεμβάσεων και η ασφάλεια που προσφέρει μία Μεικτή Κλινική, σε συνδυασμό με την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων (ΜΕΘ) και τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) και τα σύγχρονα απεικονιστικά και εργαστηριακή τμήματα. Έμπειρο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό έχει στη διάθεσή του τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για να σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες.

  Στόχος μας είναι να πρωτοπορούμε στις τελευταίες τεχνολογικές και επιστημονικές εξελίξεις, παρέχοντας ασφαλείς και αποτελεσματικές υπηρεσίες υγείας σε ένα ανθρώπινο και άνετο περιβάλλον. Αυτό επιβεβαιώνεται από το ότι όλο και περισσότερες γυναίκες μας εμπιστεύονται τις ωραιότερες στιγμές της Γέννησης του παιδιού τους, αλλά και για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας τους. Εμείς είμαστε πάντοτε κοντά τους, και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο.

  Κτηριακές εγκαταστάσεις 18.000 τμ
  Συνολική έκταση 36.000 τμ
  120 κλίνες γενικής και ειδικής νοσηλείας
  220 φυλασσόμενες θέσεις στάθμευσης
  Internet point – Δωρεάν Wi-Fi
  Εκκλησάκι
  Cafe – Restaurant
  Ανθοπωλείο
  Κοσμηματοπωλείο
  ΑΤΜ
  Μόνιμη στάση TAXI & Στάση ΟΑΣΘ